IMG_9722

Jeg er opvokset på en gård på Lolland. Den hedder Haugaard og har rødt tag, hvide vægge og masser af gemmesteder. Om foråret er der erantisser, om sommeren er der kirsebær, om efteråret er der æbler, og om vinteren er der meget koldt.

Jeg har otte søskende, to forældre og utallige drømme. Da jeg var helt lille, ville jeg arbejde som astronaut og være popstjerne i min fritid. Det vil jeg nok stadig gerne, hvis jeg fik tilbuddet – men allerhelst vil jeg skrive bøger.

Da jeg var yngre, drømte jeg om at komme ud for en trafikulykke. Ikke for at komme til skade, men jeg ville gerne miste hukommelsen. Så ville jeg kunne læse mine yndlingsbøger igen, som om det var første gang. Jeg havde skrevet en liste ned, som jeg kaldte Evighedsbøgerne, så jeg var SÅ klar til at få hukommelsestab. Det er desværre ikke sket endnu.

Jeg er rigtig glad for hunde og kan ikke se, der skulle være meget LOL over katte.

Jeg citerer tit Oscar Wilde, og næsten altid forkert. Heldigvis er det sjældent nogen, der opdager det.

Jeg har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. En ven spurgte mig engang, hvorfor jeg dog ikke ville skrive rigtige bøger i stedet for. Han mente nok en form for “voksenbøger”. Jeg forstår stadig ikke det spørgsmål.

Jeg har en krukke i mit vindue, som jeg samler ord i. Men jeg er ret doven til det, så der ligger kun nogle få stykker nede på bunden og er ensomme. Smid mig gerne et ord eller to, hvis du har nogen, jeg burde føje til samlingen.

Mit bedste råd til mine venner er, at de ikke skal følge mine råd. Jeg har slet ikke regnet livet godt nok ud endnu.

Mit bedste råd til at blive forfatter er at læse meget, skrive meget og få feedback på sine tekster. Derudover skader kaffe og en kæk alpehue heller ikke.

Følg mig på Facebook
👉 Julestjernen er stjålet, magien er i fare, og kun en af lærere på Nisse-Akademiet kan have gjort det! 😱Hvis du har fulgt med i Nisse-Akademiet, ved du, at vi er kommet hertil! ✨ Men hvem mistænker du? 🕵️‍♀️ ... See MoreSee Less
View on Facebook
✨ BAGOM NISSE-AKADEMIET 5/5 ✨ På Nisse-Akademiet er ingen ringere end Rudolf læreren i magiske dyrs pleje 🦌Overordnet synes han, det går for dårligt med at anerkende magiske dyr i verden som andet end nuttede næser og plastikfigurer i morgenmadspakker 🥣Rudolf vil ikke sende mange SMS’er i løbet af kalenderen, da det simpelthen er for svært at ramme et lille telefontastatur med hove 📱(Det synes han i øvrigt er ENDNU et tegn på, hvordan store firmaer som Apple og Samsung fuldstændig ignorerer magiske dyr og deres behov for telefoner) 🧐 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen