IMG_9722

Jeg er opvokset på en gård på Lolland. Den hedder Haugaard og har rødt tag, hvide vægge og masser af gemmesteder. Om foråret er der erantisser, om sommeren er der kirsebær, om efteråret er der æbler, og om vinteren er der meget koldt.

Jeg har otte søskende, to forældre og utallige drømme. Da jeg var helt lille, ville jeg arbejde som astronaut og være popstjerne i min fritid. Det vil jeg nok stadig gerne, hvis jeg fik tilbuddet – men allerhelst vil jeg skrive bøger.

Da jeg var yngre, drømte jeg om at komme ud for en trafikulykke. Ikke for at komme til skade, men jeg ville gerne miste hukommelsen. Så ville jeg kunne læse mine yndlingsbøger igen, som om det var første gang. Jeg havde skrevet en liste ned, som jeg kaldte Evighedsbøgerne, så jeg var SÅ klar til at få hukommelsestab. Det er desværre ikke sket endnu.

Jeg er rigtig glad for hunde og kan ikke se, der skulle være meget LOL over katte.

Jeg citerer tit Oscar Wilde, og næsten altid forkert. Heldigvis er det sjældent nogen, der opdager det.

Jeg har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. En ven spurgte mig engang, hvorfor jeg dog ikke ville skrive rigtige bøger i stedet for. Han mente nok en form for “voksenbøger”. Jeg forstår stadig ikke det spørgsmål.

Jeg har en krukke i mit vindue, som jeg samler ord i. Men jeg er ret doven til det, så der ligger kun nogle få stykker nede på bunden og er ensomme. Smid mig gerne et ord eller to, hvis du har nogen, jeg burde føje til samlingen.

Mit bedste råd til mine venner er, at de ikke skal følge mine råd. Jeg har slet ikke regnet livet godt nok ud endnu.

Mit bedste råd til at blive forfatter er at læse meget, skrive meget og få feedback på sine tekster. Derudover skader kaffe og en kæk alpehue heller ikke.

Følg mig på Facebook
MØD MIG TIL BOGFEST FOR BØRN 📚Lørdag den 27. april holder Gentofte Bibliotekerne gratis Bogfest for børn ✨Der bliver både bål og ugler – UGLER! 🦉 – og så skal jeg interviewes på scenen kl. 12:00-12:45 af bibliotekets klubbørn.Bliver det et svedende tredjegradsforhør eller en hyggesnak? 🤔Jeg aner det ikke 🤷‍♀️Men glæder mig til at finde ud af det (plus hilse på en ugle! EN UGLE! 😮)(Billedet er i øvrigt taget på Dyssegård Bibliotek, hvor jeg netop er startet som børnebibliotekar på deltid) 🫶 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Mangler du en god date til Valentinsdag? 💘Prøv død og ødelæggelse! 😱Mine to gyserbøger fra Alinea er netop havnet på lyd i dag – og jeg synes, min lydbogsredaktørs udgivelses-timing indkapsler manges forhold til Valentinsdag (i hvert fald min egen ...)Er du også en af dem, der ikke har modtaget en generel takke-chokolade for at være stået op i morgen og i øvrigt eksistere være i verden?Smæk en af mine lydbøger på og mærk en flygtig følelse af taknemmelighed over, at du i det mindste ikke bliver jagtet af zombier i parken eller er lukket inde i et hus med en gal morder.Ps. Tag naturligvis et stykke chokolade til 🍫 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen