En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
Jeg ligner altid lidt en ged, når jeg er helt vildt glad. Så der er fuldt drøn på fortænder og fjogede ansigtsudtryk i dag, for lektørudtalelsen for “En lille hvid løgn” er landet, og den er heldigvis positiv ❤️🙏Hvad er en lektør, tænker du måske? 🤔 Det er en anmeldelse til bibliotekerne, som afgør, om de køber din bog ind eller ej. Den kan have en kolossalt stor betydning for salget af ens bog, så det er meget nervepirrende at gå og vente på (og endnu værre - der er også en risiko for, at man slet ikke får en lektør!)Så nu har jeg endnu en god grund til at købe chokolade (chokolade i sig selv er grund nok, men altid godt med double up!) 🍫Jeg har sakset en smule af lektøren hernedenunder, som jeg gerne vil dele ❤️✨ “En virkelig sjov og sød historie om det svære første kys, om ikke at være så populær og om at sige undskyld, når det gælder. Og om at digte lidt for meget, når virkeligheden ikke passer en. Fængende handling og godt sprog, med masser af gods i (…) Kæmpestor anbefaling til alle børnebiblioteker” ✨(Billedet er i øvrigt fra min online reception, da jeg siden da har omfavnet corona-looket med pyjamasser og giga-sweatre, og det er svært at tage et nyt billede, som kræver, at man … rejser sig fra sofaen og den slags 😅 (Det er ikke engang en joke. Mit normale arbejde kan godt udføres fra sofaen 😳 Den slags er farligt! (men også … rent nice 🤷‍♀️))) ... See MoreSee Less
View on Facebook
Noget af det bedste som børnebogsforfatter er at høre fra de børn, man skriver til 🥰🤩(Normalt hører jeg faktisk mest fra redaktører og andre forfattere 😳)Seje Johanna på 9 år har været så sød at dele sin anmeldelse med mig, og jeg har heldigvis fået lov til at dele den videre:✨ Bogen handler om en teenager, der er kommet til at fortælle løgn på løgn på løgn. Det kan jo ske for alle. For alle kan komme til at fortælle en løgn, men det er ikke alle, der fortæller dem hele tiden ligesom Astrid. Bogen er også rigtig spændende og beskriver, hvordan et teenageliv kan være. Med drenge, kærlighed, ensomhed og alt omkring det. Andre kan have det omvendt. Men den her bog er 100% en af de ti bedste bøger, jeg har læst (og jeg har læst mange)✨Jeg er så glad for, at Johanna har læst min bog, og det giver mig mere end noget andet lyst til at skrive mere 🥰 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen