En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
Woop!!! Det er første gang, en af mine bøger er blevet anbefalet i en avis! 😱Min mor var så sød at gemme et eksemplar til mig af Lollands Ugeavis, så jeg endelig kunne læse den i dag. Tusind tak til Charlotte fra @lollandbibliotekerne for at vælge min bog til anmeldelse 🥰👏Der står bl.a.: “Det er helt sikkert en af de bedste bøger til tweens, jeg har læst. Den er hjertevarmende, har en fantastisk humor, og så er den let at læse. Målgruppen er 10-13-årige, men man kan sagtens læse den, selvom man for længst har passeret den alder.” ... See MoreSee Less
View on Facebook
Wauw! Illustrator Angelica Inigo fortæller i øjeblikket om nogle af de seje projekter, hun har lavet, og har valgt Pigerne Mod Drengene som illustrationsthrowback nr. 1! Det var den første bog, hun illustrerede efter sin uddannelse, men man skulle tro, hun havde gjort det i 100 år, for hun lavede de flotteste karakterer og fedeste tegninger til min historie. Det er så velfortjent, at hun i dag har kalenderen fyldt med opgaver, for hun er bare superdygtig.Hvis du vil følge flere af hendes seje illustrationer gennem tiden, kan du finde hende her: @angie_inigo #Repost @angie_inigo with @make_repost・・・Yes!! ⁠🤩⁠Så blev det tid til min #illustrationthrowback, hvor jeg præsenterer noget af det arbejde jeg har lavet som illustrator og tegneserieskaber. ⁠Jeg debuterede som udgivet bogillustrator i 2017 under min uddannelse som Grafisk Fortæller, men har valgt at gå kronologisk til værks med projekter efter endt uddannelse i 2019.⁠---⁠#illustrationthrowback nr 1"Pigerne mod Drengene"⁠Forfatter: Sofie Boysen⁠ @boysenbogstaverIllustrator: Angelica Inigo⁠Forlag: @vild_maskineUdgivelsesdato: 25-10-2019⁠---⁠Jeg husker tydeligt det tidspunkt jeg fik opgaven. Jeg stod i Bilka, da telefonen ringede og det var Mads Heinesen fra forlaget Vild Maskine, der var i den anden ende og præsenterede projektet: "Pigerne mod Drengene" for mig. Det var den fedeste følelse som frisk nyuddannet at blive spurgt om at illustrere en børnebog, og projektet her gav mig helt sikkert blod på tanden til endnu mere illustrationsarbejde i bogbranchen!⁠#illustrator #bagtegneren #tegnerliv #letlæsning #childrensillustration #bogbranchen #børnebog #illustration #vildmaskine #pigernemoddrengene #angelicainigo #sofieboysen ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen