En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook

✨ Hvad er Forfatterværkstedet for Unge? ✨

Det er for unge mellem 14 og 19, som elsker at finde på historier og gerne møde andre skriveinteresserede ✍️

Normalt foregår undervisningen fysisk på Øster Farigsgade, og jeg havde glædet mig til, at det skulle kunne lade sig gøre her i 2021 … men … 😷

Nu starter undervisningen online. Kender du nogen, der keder sig og mangler kreative onsdage i deres liv, kan de nå at hoppe på 💪

Der er link i bio ☝️

#skrivskrivskriv #læslæslæs #undervisning @rytmiskcenter #kreabørn #skriveværksted #forfatterværksted #skriveundervisning #forfatterliv #forfatterværkstedetforunge #københavn
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tusind tak til alle, der kom til min reception! Det var SÅ hyggeligt, og jeg har siddet med et kæmpe grin på mit fjæs lige siden! Jeg er simpelthen sådan en heldig kartoffel 🥔🥰❤️

(Skal også huske at sige: Hvis nogen har lyst til at købe bogen, så send en DM til mig, så får I venneprisen 💕🥰)

#taktaktak #reception #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen