En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
Kender I det med, at man åbner en mail og bliver blæst bagover? 😱Sådan havde jeg det, da jeg åbnede mailen med skitser til min letlæsningsserie ❄️ EN VERDEN AF IS ❄️Det er så vildt at se ting fra mit hoved komme til live - og blive meget flottere, end jeg selv har kunnet forestille mig. Se lige hvor badass iskrigeren Syn er blevet! Jeg er så vild med hende! 🤩Jeg er ikke særlig visuel. Heller ikke når jeg skriver. Man forklarer ofte læsning som, at læseren selv skal skabe billeder i sit hoved - som en lille biograf, der opstår inde i kraniet 🎥Hvis min indre biograf findes, består den nok mest af slørede polariods fra firserne. Jeg ser sjældent en karakter fuldstændig skarpt for mig - ofte FØLES de bare ofte på en bestemt måde.Derfor er det ekstra fantastisk, at andre gennem tegninger kan skabe karakterer og koncepter, der passer så perfekt 🖌️Det har også været en svær serie at illustrere, for jeg gik ret amok i selvopfundne maskiner, robotter og droider, som illustratoren selv skulle designe fra bunden. Jeg er bare taknemmelig for, at hun sagde ja til opgaven 🙏 Du kan følge hende på @artleysart hvis du vil se flere seje illustrationer i samme streg 🎨#forfatterliv #illustrationer #enverdenafis #repost @artleysart with @make_repost・・・Some early stages of character design for a new book series I'm doing ❤️ absolutely love the story and will share more next week! Can't wait 🙏 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Sikke et superfedt billede fra Odense Bibliotek i anledning af deres seje læsedyst - og hvor er jeg glad for at se en biblioteksudgave af “En lille hvid løgn” i brug 😍Jeg har også lyst til at gemme mig fra verdenen under et bord med en god bog, men … det var måske derfor, det gik lidt galt på mit sidste biblioteksbesøg … 😳 Jeg endte med at komme hjem med to poser og cirka 20 bøger, og nu kan jeg slet ikke vælge, hvad jeg skal læse først. So little time, so many books … 📚For slet ikke at tale om, hvad jeg skal gøre, når alle de bøger, jeg kom til at reservere i en sen nattetime på bibliotek.dk begynder at tikke ind! 🙈Godt, det snart er hængekøje/sommferietid i min lille tekstbiks 🌞#enlillehvidløgn #bibliotekstanker#Repost @tweensodensebib with @make_repost・・・Skal du have hjælp til at få sparket læselysten i gang? Så synes jeg, du skal hive fat i dine venner - eller måske endda din familie, og deltage i Læsedysten fra Læsesporet.dk 📚Du kan vælge mellem en lille eller en stor udfordringsplade - eller lave din helt egen. Udfordringerne er meget blandet, men fokuserer alle på at gøre det lidt sjovere at læse. Hvad med f.eks. at joine mig på den store udfordring og sætte dig til at læse under et bord. Det er både sjovt giver to lette point til udfordringen 😉Du finder et direkte link til Læsedysten i vores profil. //Simone#tweensodensebib #odensebib #læsesporet #bibliotek #læsedysten #læsning #læselyst #bookstagram ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen