En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
Superflot og dejligt gult billede af Ulla Marie, der læser Pigerne mod Drengene op for sin klasse 📖Skønt at høre, at den stadig finder nye læsere og er god i skolen 🌻🥰 Tak 🙏Posted @withregram • @ullamarias_klasser En god oplæsningsbog kan være svær at finde 😊📚📚Den skal ikke være for svær at læse op eller for indviklet for eleverne.Den skal ikke være for lang og godt med korte kapitler, så man kan nå at læse til madpakker. Det er meget forskelligt, hvilke genre mine klasser har været til, men en humoristisk eller spændende bog med lidt gys er altid et hit. I dag til frokost fandt jeg denne bog frem “Drengene mod pigerne” af @sofieboysen_forfatter fra @vild_maskine 🙋🏼‍♀️📚☺️ Den er ikke svær at læse op og så er den sjov til indskoling og mellemtrin. Mine elever i 5A syntes i hvert fald, at den var sjov og vi glemte helt vi skulle ud til frikvarter. 😲📚📚Fordi kapitlerne ikke er så lange, havde vi lige tid til at snakke om hvad det betyder “at sno sine forældre om en lillefinger” eller “det rungede i skolegården” Vitus hader piger og han får alle drengene på skolen til at lave en demonstration sammen med ham. “Ud med pigerne.” 😂📚🙌🏻Men pigerne vil have hævn så de går til modangreb. Men hvad så, når der starter en ny dreng i klassen? Synes han også at pigerne er klamme og dumme? Der er en fortsættelse “Eleverne mod lærerne,” den må vi læse bagefter. 🙌🏻😂😂📚 #litteraturtilbørn #lærerliv #oplæsning #ullamariasklasser #litteratur #vildmaskine #oplæsningsbog ... See MoreSee Less
View on Facebook
LYDRET LABORATORIETJeg prøver at lære at skrive lydrette bøger for tiden. Det er SÅ svært!Lydret betyder, at ordene faktisk udtales, sådan som de er skrevet - en sjældenhed på dansk, hvor vores vokaler gerne har fem eller flere måder, de kan udtales på udover den første, man lærer, når man skal lære at læse.Derfor er der brug for lydrette bøger til begynderlæsning - men det er supersvært at gøre spændende og godt.Jeg har fundet den lille brochure som inspiration. Den kan lånes på biblioteket og hedder “Lydrette ord” Hvis der er andre lydrette forfattere derude, så må I meget gerne dele jeres tips og tricks!#forfatterliv #lydret ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen