En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
MØD MIG TIL BOGFEST FOR BØRN 📚Lørdag den 27. april holder Gentofte Bibliotekerne gratis Bogfest for børn ✨Der bliver både bål og ugler – UGLER! 🦉 – og så skal jeg interviewes på scenen kl. 12:00-12:45 af bibliotekets klubbørn.Bliver det et svedende tredjegradsforhør eller en hyggesnak? 🤔Jeg aner det ikke 🤷‍♀️Men glæder mig til at finde ud af det (plus hilse på en ugle! EN UGLE! 😮)(Billedet er i øvrigt taget på Dyssegård Bibliotek, hvor jeg netop er startet som børnebibliotekar på deltid) 🫶 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Mangler du en god date til Valentinsdag? 💘Prøv død og ødelæggelse! 😱Mine to gyserbøger fra Alinea er netop havnet på lyd i dag – og jeg synes, min lydbogsredaktørs udgivelses-timing indkapsler manges forhold til Valentinsdag (i hvert fald min egen ...)Er du også en af dem, der ikke har modtaget en generel takke-chokolade for at være stået op i morgen og i øvrigt eksistere være i verden?Smæk en af mine lydbøger på og mærk en flygtig følelse af taknemmelighed over, at du i det mindste ikke bliver jagtet af zombier i parken eller er lukket inde i et hus med en gal morder.Ps. Tag naturligvis et stykke chokolade til 🍫 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen