En bagside må være lige så vigtig som en forside! Bagsiden af en bog afslører ofte hele plottet og måske nogle twists, du egentlig ikke havde lyst til at vide – som at det var butleren, der gjorde det hele.

På min bagside vil jeg kun afsløre ting, som du har lyst til vide – også selvom du måske ikke vidste, du gerne ville vide det.

Derfor vil jeg anbefale følgende ting til dig, der alligevel skal videre ud i cyberspace og mangler nogle solide tidsslugere:

Hyberbole And A Half

Det er en vildt sjov blog om – underligt nok – depression, grammatik, supermarkedsindkøb og meget andet. Alt sammen kommunikeret gennem glade tegninger lavet i Paint. Bloggen bliver ikke opdateret mere, men måske kommer der på et tidspunkt flere bøger fra skaberen. Jeg krydser fingre!

Sarah’s Scribbles

Endnu en side med tegninger! Jeg er lidt forelsket i folk, der kan tegne, fordi jeg selv knap nok mestrer tændstikmanden.

Hva’ Fan

Hva’ Fan er et dansk fansite, hvor der bliver snakket om stort set alt, man kan være fan af. På et eller andet tidspunkt skal der nok dukke noget op, man kan relatere til. Jeg har selv været med til at skrive blogindlæg som denne anmeldelse af Bogforum 2019 og deltager i podcasts som denne diskussion af fantasybogen Alanna, en af mine yndlingsfortællinger.

 

Følg mig på Facebook
I dag havde jeg min sidste undervisning for i år på Herlev Bibliotek - og sikke en skøn klasse at slutte af med! 😍Vi har brugt tre dage sammen på at snakke om historier, skrive masser af tekster og læse højt.I dag var der tekster med Nettohunde, onde farver, tomrumstekster, mystiske kældre, et hemmeligt rum 555, og det smukke øjeblik, da Olaf fra Frost mødte Manden med Leen.Det er aldrig til at vide, hvad der sker, når børn slipper deres kreativitet løs, og jeg glæder mig til at vende tilbage til foråret.Men de næste par måneder kan jeg endelig have fokus på at skrive! ✍️ 🥰Så mange bøger at skrive, så mange julesnacks at spise - det bliver en fantastisk december! ... See MoreSee Less
View on Facebook
I godt selskab på Bog og Idés bestsellerliste ❤️📚Det er dejligt at opleve, at mange børn, måske også nogen, som ikke har for vane at hive en bog frem, gerne vil læse Jas og Mikas kærlighedshistorie. Der er nok cirka 0%, der vælger den, fordi jeg har skrevet den – men det gør det skam ikke mindre sjovt at se sin bog klinet ind mellem Jussi og Strid 😉 ... See MoreSee Less
View on Facebook
Følg mig på gaden

Nej, det må du nok hellere lade være med.

Rul til toppen